Gästspel på Muskö! Pianisten David Carbe kvartett spelar allt ifrån Elvis, Gärdestad, Elton John, Charlie Norman till Anitras dans.

Datum: 2018-07-14

Tid: 18:00

Plats: Muskö, Grytholmens utomhusscen

Biljettinfo: Fri entré

Pianisten och underhållaren David Carbe tar med sig sin kvartett och kommer till Muskö för en konsert fylld med härligt varierad och högklassig musik – från Gärdestad och Elton John till boogie woogie och rock’n roll! Kvartetten har gjort många välbesökta och mycket uppskattade konserter i städer som Kungsbacka, Kungälv, Alingsås, Uddevalla m.f och har även vid flertalet tillfällen gjort inhopp som husband i BingoLotto. David Carbe är en 24-årig pianist, sångare och underhållare från Kungälv.

Information om arrangemanget:
Trots sin ringa ålder har han hunnit med en hel del. Som meriter kan nämnas gästspel i Rhapsody in Rock sommaren 2016, TV-kapellmästare i BingoLotto, ett femtiotal konserter tillsammans med Robert Wells, samarbeten med många välkända artister och egenarrangerade konserter i många olika städer. Carbe har genom sitt artisteri tilldelats ett flertal utmärkelser, bl.a. för sitt ”glädjefyllda musicerande” och ”sitt starka driv att föra vidare en musiktradition till nya målgrupper och generationer”.nge kultur Kaffe och korvserverin fÖRESTÄLLNNGEN VARAR MELLAN 18:00-CA 2030