Lilla Trollflöjten

Datum: 2018-08-15

Tid: 18:00

Plats: Handen, Rudans friluftsområde

Biljettinfo: Fri entré

Det här är Trollflöjten. Fast ändå inte alls. I denna fria tolkning har den klassiska operan förvandlats till ett humoristiskt drama berättat genom den som hamnat i mitten av allt - barnet.
Lilla Trollflöjten är ett lekfullt skruvat familjedrama som skildrar ett evigt vuxenkrig mellan Sarastro och Nattens drottning. Mitt i skottelden står deras kavata dotter Pamina. Kommer hon förlåta sina föräldrars svek och lyckas stå emot deras bittra hämndbegär? Får Papageno sina drömmars man? Och vad händer när operadivan Tamino inser att han har hamnat mitt i en skilsmässomusikal?

Information om arrangemanget:
Lilla Trollflöjten är skriven av kompositörteamet Emma Sandanam och Mette Herlitz, som även ligger bakom succéerna ”Den allvarsamma leken” samt ”Orfeus & Eurydike”. Fri entré. Efter att ha gjort succé på Klara Soppteater och runtom i Stockholms Parker kommer den omarbetade klassikern nu till Haninge! Efter att ha gjort succé på Klara Soppteater och runtom i Stockholms Parker kommer den omarbetade klassikern nu till Haninge! Servering i caféet och Food truck.